top of page
Névtelen terv - 2023-06-05T130153.613.png

Fülbelövés

Füllyukasztás már 6 hetes kortól!

Kimondottan steril, kapszulába zárt fülbevalóval. Melyet akár 6 hét után, cserélni lehet,de sokáig hordható is. Gyors és higiénikus.


Két féle pisztollyal végzem. Kisbabáknak halk rendszerrel működő pisztollyal, ne legyen úgy, mint a régebbi pisztolyoknál, hogy a csattanó hangtól megijed a baba.

Konzultáció és a beleegyező nyilatkozat (18 éves korig kötelező!) kitöltése után, lefertőtlenítjük, bejelöljük a fülbevaló helyét. (babáknál ez a leghosszabb idő) Majd pár pillanat múlva be is kerül  a fülbevaló. Babáknál 6 hetes és maximum 6 hónapos kor között a legalkalmasabb, után a pedig, amikor már tudatosan tudja, és szeretné a kisgyermek, ez kb 6 éves kor! A piciket le kell fogni, sajnos, a pontos lövéshez ez elengedhetetlen. A második lyuknál pedig tudatosan tudják és erősebben "ellenállnak". Így minnél nagyobb a baba, kisgyermek annál inkább tanácsolom, ha nem csecsemőként került rá sor, akkor inkább várjuk meg a tudatos kort! Jártam már úgy 3-4 évessel, hogy fél év telt el a két lyuk belövése között! Ha lehet ezt a kellemetlenséget kerüljük el.  Utókezelőt tartalmaz az ár!

Kiszállással is, előre egyeztetett időpontban!

Várok szeretettel minden fület lyukasztani kívánt gyermeket, hölgyet és urat!

bottom of page