top of page
Skincare

Hydra Plus kezelés

extra hidratáló vagy vitaminizáló ampullával
                                  + hűsítő gélmaszkkal

Legyen bőrünk száraz vagy zsíros, a környezeti ártalmak és a modern életmód hátrahagja a nyomát. Az első ilyen látható jel a dehidratáltság. Természetesen itt nem csak a megfelelő vízfogyasztásról kell beszélnünk, hiszen az égajlat, az elfogyasztott ételek, illetve a lelki állapotok mind mind felelőseg bőrünk helyzetéért. A megfelelő vízháztartást a többi bőrfunkciókra is negatívan hat; lelassul az anyagcsere, a sejtek nem kapnak elég tápanyagot, a bőr érdessé válig, megjelennek az első, rettegett ráncok.

A már megfelelően előkészített bőrre koncentrátumot teszünk. Egyénenként változó, hogy a Hydra boost vagy a Vitamin boost ampullát használom.
Előbbi tartalmazz a a Fekete erdő komplexet (bodza, páfrány, moha kivonat) háromféle hialuronsavat. Illetve a egy koffeinkomplexet azaz malahit kivonatot (ettől lesz a termék gyönyörű kék színű egyébként)
Utóbbi egy Limoncello illatú, Fekete erdő komplexet, stabilizált C- vitamint, B3 és B5 vitamint, illetve egy speciális hidratáló komplexel segítjük a fáradt, fakó, stresszelt bőrt. 


És amitől igazán különleges ez a kezelés, az a hűsítő, intenzíven hidratáló gélmaszk. Növényi botoxként ismert spilantholt is tartalmaz.
 

Természetesen ennél a kezelésnél is megfelelő gépi kezelés és kb 25 perces kényeztető masszírozás és szemkörnyékápolás is van!

311817396_596918215565811_5264158912059406553_n.jpg
bottom of page