top of page

Mert nem elég egy........

Termékek amelyekkel dolgozom

Több éves tapasztalat alatt, rájöttem arra, hogy nem lehet egy márkával, vagy pár darab termékkel dolgozni. Hisz az igények is mások (nézzük csak az illatvilágot.....) Hiába ugyan az a bőrtípus, nem biztos, hogy mindenkinek ugyan olyan hatásos. Ezáltal tudok más termékcsaládhoz is nyúlni. Hosszú évek tesztelés után, mostmár állítom, hogy  a következő felsorolt professzionális kozmetikumok méltó helyen vannak polcaimon és együtt, közösen leszünk segítségetekre és örömötökre. 
Megtalálhatod nálam a hagyományos (gyógy-)növényeken, gyümölcsökön alapuló-, illetve a mai modern világ, innovatív hatóanyagait is, hogy minden felmerülő igényre, problémára közösen megoldást tudjunk találni.

Görgess lejjebb, hogy megismerd őket...

Biodroga

"Valódi szépség.

Baden-Badenben született, a Fekete-erdőben van otthon. 1959 óta köt össze minket a valódi szépségbe vetett hit. A tudomány szakértőivel egyesítjük tudásunkat, hogy tiszta és holisztikus kezeléseket és termékeket nyújtsunk. Ezzel járulunk hozzá a személyre szabott bőrápoláshoz a szalonban és az otthonodban.

 

Ez a BIODROGA a szépség szolgálatában.

német termékcsalád

BIODROGA Bioscience Institute.

Titokzatos történetek és legendák övezik a Fekete-erdőt. Egyes helyeken a természetről azt mondják, hogy csodálatos, már-már varázslatos erővel rendelkezik. Ilyen rejtélyeket kerestünk szülőföldünkön, és nagyon különleges kincseket fedeztünk fel, amelyeket egyedi módon hasznosítunk.

Az eredmény egy egyedi, exkluzív formula, amely egyesíti a természet őserőit: a Fekete-erdő-komplex.

BIODROGA Medical Institute.

A BIODROGA több szakterületet átölelő kutatásának eredményeképpen megalkotta a forradalmi BIODROGA Medical Institute termékcsaládot, mely a bőrápolást kombinálja a gyógyászattal. Alkalmazása éppen úgy ajánlott medical spa-kban, bőrgyógyászati klinikákon, kozmetikákban, mint ahogy például invazív szépészeti beavatkozások előtt és után.

Kúraszerű használatával olyan elváltozásokat kezelhetünk sikeresen, mint pl. a pigmentfoltok, az akne vagy a rosacea."

Arkana

Neurokozmetika - a szépségápolás jövője

lengyel termékcsalád

A bőr - egy csodálatos szerv, amely hidat képez az agyunk és a külvilág között, ezért mondják, hogy a bőr a "külső agyunk".
A bőr nemcsak célpontja, hanem forrása is a neurotranszmittereknek, hormonoknak és peptideknek, amelyekről korábban azt hitték, hogy csak a központi idegrendszerhez tartoznak, körülbelül 25 található a bőrben.
Számos neurotranszmitter befolyásolja közérzetünket, kinézetünket, izomfeszüléseket, olyan hírvivők, melyek jelet közvetítenek az idegsejtek között, így az arcápolás területén is komoly hatásokat generálva.
A neurokozmetikumok a szépségipar leginnovatívabb és leghatékonyabb készítményei,
amelyek a neurotranszmitterek, valamint a bőrt és az agyat összekötő természetes rendszert
használják fel a kozmetikai eljárások során, egyrészt a bőrreceptorok aktiválásával, az arcizmok
ellazításával, a ráncok kisimításával, illetve a különböző környezeti ingerekre (smog,
páratartalom, hőmérsékletváltozás) adott neurális válaszok gátlásával.

Balzsam Labor

magyar termékcsalád

"A Balzsam Labor Fito- és Aromaterápiás Kiegyensúlyozó kezelés a bőr természetes folyamatait támoagtó kiegyensúlyozó gyógynövényekkel történik. A kezelést előtt a kozmetikus megállapítja, milyen hatóanyagokra van szüksége a bőrnek. Ennek megfelelően állítja össze a személyre szabott arckezelést, azaz gyógynövénytinktúrákkal, ecetekkel, olajos kivonatokkkal és aromaterápiás szérumokkal készült hatóanyagokat alkalmaz. A kezelés része a különböző gyógynövényekkel végzett borogatás, masszázs, hatóanyagok átsimítás, maszk. "

 

Séance - Magister

A biológiai szemlélet - A Te bőröd, a mi küldetésünk

A Séance egy egyedülálló kozmetikai kezelési koncepció, mely mélyebbre lát és hatol a felszínnél. Széles skálájú termékvonulatát élmény befogadni és használni is. 

A Séance programok során az aromaterápia és a funkcionalitás tökéletes szinergiája valósul meg, hogy a vendégeid az elégedettségtől meghökkenve távozzanak minden alkalommal. Mondhatnánk: egy wellness hétvége élményét és jópár hagyományos kozmetikai kezelés eredményességét egy óra Séanceba sűrítettük!

bottom of page